Puhtaudella.fi

Ainutlaatuinen siivouspalveluiden kilpailutusalusta Suomessa. Tässä oli lähtökohtana tehdä sivusto joka on kaunis, helppokäyttöinen ja mahdollisimman selkeä. Sivutalon toteuttamana siitä tuli juuri sellainen!

kiropraktikko tuomas kivisto
onepuu

Onepuu

Onepuu.comin ideana on tuoda esille kauniin luontomme ainutlaatuista ja myös antaa jokaiselle ihmisille mahdollisuus ostaa pieni pala Lappia omakseen.
Onepuun sivut olivat siinä kunnossa että uudistus oli välttämätön. Sivutalo otti asian hoitaakseen ja sivut päivitettiin kauniisti tälle vuosikymmennelle.
Pidimme myös huolen siitä että sivut toimivat kauniisti niin puhelimella, tablettilla kuin tietokoneellakin.

Kiropraktikko T. Kivistö

Tuomas Kivistö, kiropraktiikan maisteri pitää vastaanottoaan Tampereella, Hämeenlinnassa ja Porissa. Hänen nettisivut olivat jääneet ajastaan hieman jälkeen ja niiden design toi mieleen kultaisen 2000-luvun. Sivutalo otti asian hoitaakseen ja teki tampereenkiropraktiikka.fi:hin perusremontin. Samalla teimme sivuista kaksikieliset (Englanti ja Suomi). Lopputuloksesta tuli tyylikäs ja asiakkaita hyvin palveleva.

kiropraktikko tuomas kivisto
petresell

Petresell

Petresell on suomalainen verkkokauppa joka myy kampaamotarvikkeita alan ammattilaisille. Teimme Sivutalolla Petresellille tyylikkäät kotisivut ja verkkokaupan. Asiakas oli tyytyväinen: alle kuukauden kuluttua verkkokaupan avaamisesta myyntiä oli kertynyt yli 8-kertaisesti sivuihin sijoittettuun summaan nähden. Verkkokauppa on yritykselle parhaimmillaan sijoitus joka maksaa itsensä takaisin hyvin nopeasti.

Benetto

Benetto on designpinnoitteiden asentamiseen erikoistunut yritys. He tarjoavat asiakkailleen laadukkaita pinnoitteita ammattilaisen asennuksella.

Sivutalo sai suureksi ilokseen suunnitella ja rakentaa Benettolle sivut jotka esittelisivät heidän tuotteita, palveluita ja yritystä. Lopputulos oli juuri sellainen kuin pitää: nettisivu joka tekee väsymättä työtä yrittäjien hyväksi.

benetto