FAQ

Usein kysyttyä nettisivuista

Nettisivujen hinta on meillä alkaen 590€ + alv.
Lopullinen hinta selviää kun tiedämme kuinka laajasta projektista on kysymys. Pyydä tarjous niin saat hinnan selville! Tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään mutta sillä saa vastaukset moniin kysymyksiin!

Nettisivuprojektin aloittaminen voi tosiaan olla haastavaa. Domainit, levytilat ym. jargon saa nopeasti pään pyörälle. Älä huoli. Meille riittää että sinä tiedät tarvitsevasi nettisivut. Me hoidamme muut asiat! Pyydä tarjous tästä!

Nopeimmillaan muutaman päivän. Sekin riippuu sivuston laajuudesta ja esimerkiksi siitä onko sinulla tekstit tai kuvat valmiina. Pyydä tarjous niin saat tietää juuri sinun projektisi aikataulun!

Joko me tai sinä. Usein tämä toteutetaan myös yhteistyössä. Kaikki on sovittavissa.

Koska Internet on luonteeltaan särkyvä, niin hakkerointi tai tuhoutuminen on todellinen uhka. Sivusto tarvitsee säännöllistä huoltoa, samoin kuin vaikkapa rakennus tai autokin. Me tarjoamme kuukausimaksullisen ylläpidon joka varmistaa että sivustosi palvelee asiakkaita mahdollisimman hyvin. Ylläpidon hinta vaihtelee sivuston laajuudesta riippuen 29€/kk – 99€/kk. Yksikään Sivustalon ylläpitämä sivusto ei ole koskaan tuhoutunut.

Tutustu & Tilaa

Kotisivut yrityksellesi - nopeasti ja helposti

Sivutalo rakentaa yrityksellesi juuri sellaiset kotisivut kuin tarvitset. Sinun ei tarvitse itse tietää nettisivujen rakentamisesta mitään – me hoidamme ne all inclusive-periaattella. Meidän ykkösprioriteettimme on että nettisivujen tilaaminen on helppo prosessi! Riittää että tiedät tarvitsevasi nettisivut ja me hoidamme loput. Ei jargonia, ei ajanhukkaa vaan nopeaa ja selkeää toimintaa!

Jätä tarjouspyyntö ja saat vastaukset kysymyksiisi. Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kirjoita ylläolevaan kenttään millaiset nettisivut haluat. Onko sinulla esimerkiksi joku sivu mikä näyttää hyvältä ja haluaisit jotain saman tyyppistä? Liitä sekin mukaan. Vastaukseksi saat hyvän, juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen nettisivuista.