Uudet nettisivut

Alkaen 590€ + alv.

Uudet nettisivut

Alkaen 590€ + alv.

Nettisivut ovat yrityksen yksi tärkeimpiä työkaluja vuonna 2024. Niiden on oltava edustavat, helppokäyttöiset ja niiden pitää palvella asiakkaita.

Meidän ykkösprioriteetti Sivutalolla on se että yrittäjät saavat nettisivut käyttöönsä nopeasti ja helposti! Kun tilaat nettisivusi Sivutalolta, voit itse keskittyä liiketoimintaasi ja me hoidamme tekniset asiat. Kerro vain mitä sivuillesi haluat, ja me toteutamme sen.

Kun nettisivusi ovat kunnossa, tavoitat potentiaaliset asiakkaat helposti sekä annat heille positiivisen ensivaikutelman yrityksestäsi.

Olemme pyrkineet tekemään palvelumme yrittäjille mahdollisimman helpoksi. Siksi me hankimme puolestasi palvelintilan, domainin ja muut tarpeelliset asiat. Sinun ei tarvitse perehtyä tekniikkaan nettisivujen takana – ellet niin halua.

Aloita projektisi kirjoittamalla meille lyhyt viesti siitä mitä haluat ja tarvitset. Vastaamme viestiisi nopeasti ja ennen kuin huomaatkaan, sinulla tai yritykselläsi on loistavat nettisivut pystyssä.

Muistathan että tarjouksen pyytäminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis laittaa viestiä aivan vapaasti.

Kerro vapaamuotoisesti toiveistasi. Millaisen sivuston haluat? Onko sinulla esimerkiksi joku sivu mikä näyttää hyvältä ja haluaisit jotain saman tyyppistä? Liitä se tähän. Mitä tarkemmin kuvailet toiveitasi, sitä tarkemman tarjouksen pystymme antamaan. Ja muista: tämän tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään mutta sillä saa vastaukset moniin kysymyksiin.

Muut palvelumme

Muut palvelumme

Verkkosivujen ylläpito

Onko sinulla nettisivut jotka kaipaavat uudistusta tai jotka ovat tavalla tai toisella rikki? Ehkä tietoturva kaipaa päivittämistä tai sivuston ulkoasu on jäänyt ajastaan jälkeen? Tai ehkä et vain kerkeä päivittämään sisältöä sivustollesi muiden kiireiden painaessa päälle?

Ei huolta. Ota yhteyttä niin laitetaan homma kerralla kuntoon! Pidetään huolta siitä että sivustosi palvelee asiakkaitasi  mahdollisimman hyvin!

Muut palvelumme

Päivitys ja huolto
Onko sinulla nettisivut jotka kaipaavat uudistusta tai jotka ovat tavalla tai toisella rikki? Ehkä tietoturva kaipaa päivittämistä tai sivuston ulkoasu on jäänyt ajastaan jälkeen? Tai ehkä et vain kerkeä päivittämään sisältöä sivustollesi muiden kiireiden painaessa päälle? Ei huolta. Ota yhteyttä niin laitetaan homma kerralla kuntoon! Pidetään huolta siitä että sivustosi palvelee asiakkaitasi  mahdollisimman hyvin!
LUE LISÄÄ