Verkkosivujen ylläpito

Nettisivujen päivitys, huolto ja korjaus kaikki samasta paikasta

Verkkosivujen ylläpito

Kaikki sivustot kaipaavat joskus huolenpitoa ja päivitystä. Rikkinäiset sivustot maksavat yrityksille valtavia summia menetettyinä asiakkuuksina.

Verkkosivujen ylläpito ja huoltaminen tahtoo jäädä kiireisillä yritttäjille usein sinne tehtävälistan hännille. Mutta älä huoli. Apu on lähellä.

Me laitamme kuntoon niin pienet kuin suuretkin sivut. Päivitämme tietoturvan, ulkoasun, ja lisäämme ja muokkaamme toiminnallisuuksia toiveidesi mukaan. Sinun ei tarvitse muuta kuin antaa homma Sivutalolle ja katsoa vierestä kuinka nettisivusi nousevat uuteen loistoon.

Kerro alla olevalla lomakkeella mitä muutoksia, huoltoa tai päivitystä kaipaisit sivustollesi. Liitä myös linkki sivustolle. Me katsomme sivustosi läpi ja teemme sinulle tarjouksen.

Tarjoamme myös verkkosivujen ylläpitoa, ja olemme erikoistuneet WordPress + WooCommerce-yhdistelmään. Jos sinusta siis tuntuu siltä että aikaa ei riitä nettisivujesi ylläpitoon, tuotteiden hallinnointiin jne., niin ota jälleen yhteyttä ja kerro tilanteestasi. Yksin ei tarvitse tehdä kaikkea, varsinkin kun meillä kaikilla on aikaa vain rajallisesti.

Muista että tämä yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta sillä saat vastaukset moniin kysymyksiin.

Liitä tähän nettisivun osoite jota tarjouspyyntö koskee
Kerro tarkemmin toiveistasi

Muut palvelumme

Muut palvelumme

Uudet nettisivut

Omiin nettisivuihin investointi on erittäin kannattava sijoitus koska juuri netti on se paikka mistä ihmiset vuonna 2024 hakevat ensisijaisesti tietoa.

Jos kotisivuja ei ole tai ne toimivat huonosti, asiakas siirtyy nopeasti muualle. Monesti yksikin menetetty asiakas saattaa kustantaa enemmän kuin nettisivujen tekeminen.

Ota yhteyttä niin saat yrityksellesi nykyaikaiset nettisivut nopeasti ja vaivattomasti!

Muut palvelumme

Uudet nettisivut
Omiin nettisivuihin investointi on erittäin kannattava sijoitus koska juuri netti on se paikka mistä ihmiset vuonna 2024 hakevat ensisijaisesti tietoa. Jos kotisivuja ei ole tai ne toimivat huonosti, asiakas siirtyy nopeasti muualle. Monesti yksikin menetetty asiakas saattaa kustantaa enemmän kuin nettisivujen tekeminen. Ota yhteyttä niin saat yrityksellesi nykyaikaiset nettisivut nopeasti ja vaivattomasti!
LUE LISÄÄ