Envato Elements kokemuksia

JAA YSTÄVÄLLE

envato elements etusivu

Kaikki julkaisuni tässä blogissa saattavat sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit on merkattu alleviivauksella.

MIKÄ ENVATO ELEMENTS ON JA MITEN SE TOIMII?

Envato Elements on all-in-one stokkipalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia resursseja luoville ammattilaisille. Yhdellä tilauksella saat grafiikkaa, valokuvia, videoita, musiikkia, ääniefektejä (SFX), WordPress-malleja ja paljon, paljon muuta. Heillä on tarjolla myös pieni valikoima ilmaista materiaalia, joka vaihtuu kuukausittain. Ilmaiset matskut näet täältä.

KUINKA PALJON ENVATO ELEMENTS SISÄLTÄÄ MATERIAALIA?

Envato Elements tarjoaa rajoittamattoman pääsyn yli 13 miljoonaan resurssiin, ja uutta tavaraa lisätään jatkuvasti. Tätä kirjoitettaessa (toukokuu 2023) Envato Elementsin kirjasto on kasvanut lähes 100 000 artikkelilla viimeisen viikon aikana. Se kertoo jotain heidän kirjastonsa kasvuvauhdista. Mielestäni kasvuvauhti on jatkuvasti kiihtyvä.

envato elements

MITÄ KUUKAUSIMAKSULLA SAA?

Tässä tulee tämän palvelun paras osa ja sen vahvuus: yhdellä kuukausimaksulla (14,50€ / kk) saat kaiken. Kun olet hankkinut jäsenyyden, voit selata ja ladata niin paljon materiaalia kuin haluat ilman ylimääräisiä maksuja tai rajoituksia. Voit käyttää omaisuutta kaupallisiin ja henkilökohtaisiin projekteihin. Itse arvostan sitä että lisenssi on yksinkertainen, kattava, ja selkeä. Voit lukea lisenssistä lisää täältä. Paljon erilaisia stokkisivuja kokeilleena en ole törmännyt vastaavaan palveluun, jossa hinta ja laatu paiskaavat kättä näin upealla tavalla.

ENVATO ELEMENTS KÄYTTÖLIITTYMÄ

Envato Elements tarjoaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka tekee resurssien etsimisestä ja lataamisesta helppoa. Voit filtteröidä tuloksia helposti ja löydät esimerkiksi stokkivideoista juuri ne klipit jossa on haluamasi resoluutio, kesto tai vaikkapa FPS.

filters

ENVATO ELEMENTS HINTA

Envato Elementsin saa vuositilauksena, jolloin kuukausimaksuksi tulee 14,50€/kk. Usein opiskelijoille on tarjolla noin 30 % alennus. Ja kuten sanottu, tällä yhdellä hinnalla saat käyttöösi heidän koko valtavan kirjastonsa ja voit käyttää materiaaleja myös kaupallisesti.

envato elements hinta

ENVATO ELEMENTS PLUSSAT JA MIINUKSET

PLUSSAT:
• Valtava määrä korkealaatuista materiaalia
• Yksi yksinkertainen lisenssi
• Yhdellä tilauksella koko kirjasto käytössäsi
• Nopeasti kasvava kirjasto

MIINUKSET:
• Jotkin sisällöt voivat olla huonolaatuisia tai lähes toistensa kopioita (näitä löytää välillä etenkin videoista)
• Hakutoiminto ei ole täydellinen
• Asiakaspalvelun yhteystiedot on piilotettu syvälle sivuston uumeniin

KANNAATTAAKO HANKKIA ENVATO ELEMENTS JÄSENYYS?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos tarvitset vain muutaman valokuvan tai pari stokkivideota vuodessa, tilauksen hankkiminen ei ole järkevää. Tällaisissä tapauksissa suosittelen esimerkiksi Pond5-nimistä palvelua, josta saa hankittua hyvin pienellä summalla yhden artikkelin kerrallaan.

Toisaalta jos olet freelancer, sisällöntuottaja tai yrittäjä, joka tarvitsee usein materiaalia markkinointiin, verkkosivustoille tai YouTube-videoihin, Envato Elements on juuri oikea työkalu sinulle.

ENVATO ELEMENTS ASIAKASPALVELU

Envato Elements tarjoaa asiakastukea erillisen ohjekeskuksen kautta, josta löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin ja ongelmiin. Jos tarvitset lisäapua, voit myös ottaa yhteyttä tukitiimiin suoraan täältä. Jostain syystä nuo tukitiimin yhteystiedot on kätketty äärimmäisen syvälle sivuston syövereihin. Se on aina huono asiakaskokemus enkä ymmärrä moista toimintaa. Mutta kun heihin ottaa yhteyttä, sieltä saa kyllä vastauksen nopeasti!

LOPUKSI

Kaiken kaikkiaan Envato Elements on mielestäni erittäin arvokas resurssi luoville ammattilaisille. Saatavilla olevan materiaalin valikoima ja laatu yhdistettynä edulliseen tilaushintaan tekevät siitä loistavan vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat työssään stokkimateriaalia. Jos etsit all-in-one-stokkipalvelua, Envato Elements on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen!

Ps. Oletko jo käyttänyt Envato Elementsiä tai aiotteko käyttää? Onko sinulla jotain kysyttävää? Älä epäröi kommentoida, vastaan mielelläni!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja

Picture of Joni Pystö

Joni Pystö

Tampereella asuva freelancer jonka sydäntä lähellä ovat valokuvaus, nettisivujen rakentaminen ja niihin liittyvät sovellukset ja palvelut.

Viimeisimmät artikkelit

Kuukauden tarjous

Huomautus

Saatan ansaita palkkion tietyistä tässä blogissa mainituista tuotteista tai palveluista. Voit olla varma, että suosittelen vain tuotteita ja palveluita, joita olen itse käyttänyt ja/tai joiden uskon olevan arvokkaita lukijoilleni. Jos teet ostoksen tai rekisteröitymisen tämän blogin linkkien kautta, et maksa enempää, mutta autat minua pitämään tämän sivuston aina ilmaisena ja laadukkaana. Kiitos!

-Joni