Webhotelli vertailu: Hostaan vs. Zoner

JAA YSTÄVÄLLE

hostaan vs zoner vertailua

Suomen Hostingpalvelut: Hostaan vs. Zoner

Kun etsit luotettavaa hostingpalvelua, Suomessa on kaksi suurta nimeä, jotka erottuvat joukosta: Hostaan ja Zoner. Molemmat tarjoavat laajan valikoiman palveluita, mutta kumpi niistä on parempi valinta sinulle? Tässä artikkelissa vertailemme näitä kahta palveluntarjoajaa ja jaamme omia kokemuksiamme niiden käytöstä.

Hostaan vs. Zoner

Heti alkuun täytyy todeta että molemmilla on erittäin hyvät paketit tarjonnassa ja olen asiakkaana sekä Hostaanilla että Zonerilla. Zonerilla on usein tarjouksia, jotka tekevät heidän paketeistaan houkuttelevia. Ne kannattaa tsekata. Tosin Hostaan ei kovin pahasti jää jälkeen tässä vaan myös heidän sivuillaan näkee usein valtavan houkuttelevia tarjouksia!

Kun tarkastellaan Hostaanin ja Zonerin tarjoamia WordPress-webhotellipaketteja, huomataan että molemmilla löytyy valikoimistaan erittäin hyvät peruspaketit varsinkin Wordpressiä ajatellen.

zoner 1
Zonerin valikoima on hieman laajempi mutta normaalihinnat Hostaanin kanssa ovat aikalailla samanlaiset. Screenshotin ottohetkellä heillä on yksi heidän monista supertarjouksista aktiivisena.

Hintakilpailu on siis suhteellisen tasaista ja jos hinta on ainoa kriteeri, suosittelen tsekkaamaan molempien palveluntarjoajien sivustot.

On kuitenkin asia mikä kallistaa usein vaakakupin Hostaanin suuntaan: Hostaanin erinomainen asiakaspalvelu ja heidän proaktiivinen lähestymistapansa sivustojen turvallisuuteen. Hostaan on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja omat kokemukseni ovat olleet erittäin positiivisia. Erityisesti mieleeni on jäänyt tilanne, jossa sivustoni oli vaarassa haavoittuneen pluginin vuoksi. Ennen kuin ehdin edes reagoida ongelmaan, Hostaanin tiimi oli jo ottanut asian haltuun ja päivittänyt pluginin manuaalisesti suojellakseen sivustoani. Tämä osoitti minulle, että Hostaan on valmis menemään ylimääräisen mailin asiakkaidensa turvallisuuden takaamiseksi.

Mutta kumpi sitten sopisi sinulle? Vastaus on: kumpi vain! Molemmat ovat erittäin hyviä! Lopulta valinta riippuu omista tarpeistasi ja siitä, mitä arvostat eniten hostingpalvelussa.

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua tekemään päätöksen, joka sopii parhaiten sinulle ja sivustollesi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kirjoittaja

Joni Pystö

Joni Pystö

Tampereella asuva freelancer jonka sydäntä lähellä ovat valokuvaus, nettisivujen rakentaminen ja niihin liittyvät sovellukset ja palvelut.

Viimeisimmät artikkelit

Kuukauden tarjous

Huomautus

Saatan ansaita palkkion tietyistä tässä blogissa mainituista tuotteista tai palveluista. Voit olla varma, että suosittelen vain tuotteita ja palveluita, joita olen itse käyttänyt ja/tai joiden uskon olevan arvokkaita lukijoilleni. Jos teet ostoksen tai rekisteröitymisen tämän blogin linkkien kautta, et maksa enempää, mutta autat minua pitämään tämän sivuston aina ilmaisena ja laadukkaana. Kiitos!

-Joni